Nieuws

Na een veel bewogen jaar, het 50-jarig jubileum, het Jubileumconcert, zingen in de Amerpoort etc.etc. komt er op 17 juli a.s. al weer een einde aan seizoen 2018/2019.  Er zijn veel mooie dingen om op terug te kijken. 17 juli a.s. is de laatste repetitie van dit seizoen en dan is het tijd voor vakantie! Het nieuwe seizoen gaat van start op 4 september in de Sint Josephkerk te Hooglanderveen.  De vieringen die wij muzikaal ondersteunen vindt u terug in de agenda.

Geïnteresseerd, kom ook eens op woensdagavond naar de repetities kijken en luisteren en misschien ook meedoen!! De repetities vinden plaats op woensdag vanaf 19.30 uur in de Sint Josephkerk te Hooglanderveen. Als b.v. door vakantie een repetitie niet doorgaat treft u via de website of Facebook daarover informatie aan.

Er zijn veel veranderingen gaande binnen de parochie, daarvan wordt u op de hoogte gehouden via de parochiebladen. Natuurlijk heeft dat ook zijn weerslag op de koren, d.w.z. voor de vieringen die wij muzikaal ondersteunen. Vanaf seizoen 2019/2020 worden er ook weer vieringen op de zaterdagavond gehouden in de Sint Josephkerk. De Veen Vocals zingen deels op zondag en deels op zaterdagavond.

Via deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen!